14-08-2014:Holland Nippo Show 2014.Voor het eerst een Nipposhow in Nederland met een inschrijving van 80 Shiba's.Een echte Nippo keurmeester de Heer Iwasa uit Japan.Jari (Yuki-Raiden O Wata Tsu Mi )deed het geweldig en werd Beste Reu en krijgt de titel Holland Nippo Winner 2014

Sumi (Sumiko no Kiyomi go O Wata Tsu Mi)ging ook super en haalde een hele mooie 3e plaats overall females!!

28-06-2014:Internationale hondententoonstelling Genk(Belgie)keurmeester Mevr.L.Volankova.Jari(Yuki-Raiden O Wata Tsu Mi)behaalde een keurige reserve CAC/CACIB.Ook Raitaro no Raiden go O Wata Tsu Mi was aanwezig in de jeugdklasse en behaalde een hele nette 3ZG!!
23-03-2014:Internationale hondententoonstelling Leiden keurmeester Mevr E Upmeijer: Jari(Yuki-Raiden O Wata Tsu Mi)1U in de tussenklasse en een heel mooi reserve CAC/Reserve CACIB en heeft hiermee zijn eerste CACIB behaald en heeft nu al 4,5 CAC ! Daar zijn wij natuurlijk heel trots op !Ook zijn jonger zusje Sumiko no Kiyomi go O Wata Tsu Mi deed het fantastisch in de puppyklasse een hele mooie 1U !

Links Jari

Sumi

 

01-03-2014:Martini Dog Show Groningen keurmeester G Schafer: Jari een nette 2U in tussenklasse !
07-02-2014:Internationale honden tentoonstelling Eindhoven keurmeester Mevr . E. Weijenborg-Weggemans:Jari (Yuki-Raiden O Wata Tsu Mi)behaalde een hele mooie het reserve CAC wat een heel CAC opleverde !

09-11-201"3:Kampioenschapclubmatch Nippon Inu,keurmeester Hr.G.N.Pedersen(NO).Jari van de 5 jeugdreutjes een hele mooie 1U!!

                                                                                                                    

13-10-2013:Kampioenschapclubmatch NVAI,keurmeester JP Dekker.Kale Jari haalde een nette 3ZG

29-09-2013:Internationale hondententoonstelling Maastricht,keurmeester M.Lepasaar.Onze gelukhal 4 maal geweest en 4 maal een titel mee naar huis genomen,gaat dat deze keer ook lukken?Jahoor Jari haalde een hele mooie 1U in de jeugdklasse en is nu dan ook Nederlands Jeugd Kampioen 2013 !

                                                                                 

24-08-2013:Internationale hondententoonstelling Rotterdam,keurmeester Mw.D.Klein(RO).Jari werd 1U in de jeugdklasse en haalde ook nog een mooie res.CAC.
06-07-2013:Limburgia Outdoor Echt,keurmeester Mw.A.Gielisse.Jari haalde een mooie 1U in de jeugdklasse en werd ook nog eens Beste Reu!

                                                                              

23-03-2013:Internationale hondententoonstelling Leiden,keurmeesterMevr.G.F.Schaufeli.Jari(Yuki-Raiden O Wata Tsu Mi)was deze dag 9 maanden en 2 hele dagen jong dus voor het eerst in de jeugdklasse,behaalde hij een mooie 2U en kreeg ook het res.CAC.Een mooie binnenkomer voor onze kanjer!

                                                                              

 
 

11-11-2012:Kampioenschapsclubmatch NVAI te Beusichem keurmeester Dhr.E.C.A.M.Manders.Na bijna een jaar niet geshowd te hebben zijn we met Kiyomi en Jari(zoon van Kiyomi bijna 5 maand)op pad geweest.Kiyomi kwam voor het eerst uit in de openklasse en werd van de 7 teefjes keurig 3e met een Uitmuntend,een heele mooie prestatie!

Jari kwam uit in de babyklasse en werd daar Beste baby.Daarna werd Jari ook nog eens Beste Baby in Show!!Een mooi begin van zijn prille show carriere!

 
 
25-09-2011:Internationale hondententoonstelling Maastricht keurmeester Dhr v/d Weijer.Zowel Ayakira go Kiyomi(Kiyomi)en Ayakira go Kaito(Kaito)broer en zus,waren weer van de partij.Kaito(van fam.Klaassen)was eerst aan de beurt in de jeugdklasse reuen,hij haalde een hele mooie 1U en kreeg ook het reserve CAC mee.Een geweldig resultaat.Hij heeft nog 1 puntje nodig voor het NJK!Kiyomi kwam eveneens in de jeugdklasse(teven)uit en ook zij kreeg een mooie 1U mee en ook zij kreeg het reserve CAC mee naar huis.Hiermee heeft Kiyomi haar tweede titel:Nederlands Jeugd Kampioen 2011 !Al met al weer een geslaagde dag!
 
 
04-09-2011:Eurodogshow Leeuwarden keurmeester Mevr.E.Upmeijer.Een megatopdag voor Ayakira go Kiyomi Kasumi,onze Kiyomi van net 14 maanden dus in de jeugdklasse waar 8 teefjes stonden ingeschreven.Een hele mooie 1U dus een dikke titel: FCI CENTENARY EUROPEAN DOG SHOW JUNIOR WINNER wauw,denk je dat was het maar ze werd ook nog eens beste teef en de dubbel CAC in haar bezit heeft.Ook werd ze Best of Breed Junior dus haar eeerste optreden in de erering waar ze helaas niet geselecteerd werd maar we zijn evengoed heel blij en onwijs trots met deze resultaten !!

                                                                                   

 
     
 
31-08-2011:Kampioenschapclubmatch NVAI Franeker keurmeester Dhr.Fujimoto uit Japan!Eerst Katsu aan de beurt in de kampioensklasse.Katsu bijna 3 jaar geen shows gelopen maar haalde evengoed een hele nette 3ZG!Dan de beurt aan Kiyomi,ze haalde een hele mooie 1U in de jeugdklasse waar 8 jeugdteefjes waren ingeschreven.Een geweldig resultaat,ze heeft haar eertse punt binnen voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap!
 
     
 
27-08-2011:Internationale show Rotterdam CAC/CACIB.Keurmeester Dhr.S.Oates uit Ierland.Ayakira go Kiyomi Kasumi(Kiyomi)haalde een nette 2U,haar eerste Utje na een poosje haar niet voorgebracht hebben.Een mooi resultaat.Haar broertje Ayakira go Kaito kreeg 1U in de jeugdklasse en ook nog eens beste reu,een heel mooi resultaat voor deze knappe kerel!!
 
     
 
01-03-2009:Martini Dog Show Groningen CAC/CACIB.Keurmeester Dhr.E.Verschoor.8 Shiba's ingeschreven.Dana in de tussenklasse 1U en beste teef dus CAC en CACIB.Weer een heel mooi resultaat voor deze dame!!
 
     
 
22-12-2008:Kerstshow Wijchen CAC/CACIB.Keurmeester Mevr.G.Schaufeli.10 Shiba's ingeschreven.Dana had nog 1U nodig om NJK'08 te worden en dat deed ze heel netjes dus weer een titel(Nederlands Jeugd Kampioen)erbij voor deze dame.Ook werd ze beste teef.Het was weer een geweldige dag voor ons en Dana!!

                                                                                   

 
     
 
14-12-2008:Kampioenschapsclubmatch NVAI Kerkwijk CAC.Keurmeester Dhr.J.van Hummelen(Belgie),36 Shiba's ingeschreven.Katsu voor het eerst in Kamp.klasse,Katsu voor het eerst niet geplaatst met een ZG.Dan Dana en Naomi in de jeugdklasse.Naomi een hele mooie 3U en Dana 1U,haar 2e jeugdpuntje.Al met al toch een mooie dag geweest!!
 
     
 
29-11-2008:Winner Amsterdam CAC/CACIB.Keurmeester Mevr.E.Upmeijer ,20 Shiba's ingeschreven!Wij begonnen met Katsu in de openklasse met 1U waarna Katsu het reserve kreeg,een geweldige prestatie,dag kon al niet meer stuk!Dan Dana in de jeugdklasse 1U.Wow,Dana jeugdwinster en eerste jeugdpuntje.En als toetje kreeg ze ook nog het reserve.Al met al een topdag van jewelste waar wij ontzettend trots mee zijn!!
 
     
 
01-11-2008:Internationale honden tentoonstelling Bleiswijk CAC/CACIB.Keurmeester Dhr.R.Schill.Dana voor het eerst in de jeugdklasse en een mooie 2U!
 
     
 
26-10-2008:Internationale hondententoonstelling Utrecht CAC/CACIB,14 Shiba's ingeschreven,keurmeester Dhr.Meijerink.Naomi in de jeugdklasse 1ZG.Alweer een mooie prestatie van een teefje wat nog verder moet uitzwaren!
 
     
 
27-09-2008:Internationale honden tentoonstelling Maastricht CAC/CACIB,16 Shiba's ingeschreven,keurmeester Dhr.R.Hubenthal.Katsu voor de 2e keer in de openklasse;1U BOB en is hiermee vandaag Nederlands Kampioen geworden!

Naomi heeft zich weer mooi gepresenteerd in de jeugdklasse met 1ZG.Al met al een geweldige dag !!

 
     
 
14-09-2008:Internationale honden tentoonstelling Zwolle CAC/CACIB,19 Shiba's ingeschreven,keurmeester Dhr Shutt(GB).Katsu voor het eerst in de openklasse met een mooie 2U.

Naomi voor het eersst in de jeugdklasse en een hele mooie 2ZG(van de 6 jeugd teefjes).

 
     
 
07-10-2007:Internationale honden tentoonstelling Zwolle CAC/CACIB.Katsu 1U jeugdklasse en BOB,een geweldige prestatie en weer trots!!
 
     
 
30-09-2007:Internationale honden tentoonstelling Maastricht:Katsu 1U in de jeugdklasse EN reservekampioen achter Ch.Mara-Shimas Koki’s Kime Waza,trots om naast dit reutje te mogen staan.Met dit prachtig resultaat is Katsu vandaag Nederlands Jeugd Kampioen geworden waar wij ontzettend trots op zijn!
 
     
 
16-06-2007:Internationale honden tentoonstelling Almere CAC/CACIB:Katsu werd als 1e geplaatst met een ZG in de jeugdklasse!
 
     
 
26-05-2007:Internationale honden tentoonstelling Arnhem CAC/CACIB:Katsu werd als 2e geplaatst met een U!
 
 
09-04-2007:Internationale honden tentoonstelling Leeuwarden CAC/CACIB:Katsu kreeg 1U in de jeugdklasse en heeft nu 2 puntjes voor het NJK.Als klap op de vuurpijl werd hij ook nog eens reservekampioen en heeft zijn 1e CAC binnen,en dat voor een nog net geen 1 jarig reutje!!Geweldige prestatie waar wij ontzettend trots op zijn!!
 
 

04-03-2007:Internationale honden tentoonstelling Groningen CAC/CACIB.12 Shiba’s ingeschreven en Katsu werd geplaatst in de jeugdklasse met 1U en heeft hiermee zijn eerste punt binnen voor het NJK!!

 
 
03-02-2007:Internationale honden tentoonstelling Eindhoven CAC/CACIB.35 Shiba's ingeschreven.Katsu zijn eerste optreden in de jeugdklasse.Van de 5 reutjes kreeg hij een 3U mee waar wij heel trots en tevreden mee zijn!
 
 
29-10-2006:Internationale honden tentoonstelling Utrecht CAC/CACIB.12 Shiba's ingeschreven,wij met Spike.Spike uit vacht maar desondanks werd hij toch mooi reservekampioen en sleept daarmee een kwart puntje mee naar huis!!Wij zijn heel tevreden met dit mooi resultaat!!
 
 
10-09-2006:Clubmatch Belgische Akita Club te Evergem(Belgie).31 inschrijvingen bij de Shiba's en wij hadden Spike,Milo en Katsu(babyklasse)ingeschreven en Kuma en Suki(ook babyklasse)uit het laatste nest van Milo en Spike!!Kuma behaalde een hele mooie 1e plaats in de babyklasse reutjes,Suki ook een hele mooie 3e plaats en Katsu werd 4e geplaatst!Milo heeft een keurige 3e plaats gehaald met een Utje en Spike ook een 3e plaats met een Utje.Al met al toch een geslaagde dag geweest!
 
 
02-04-2006:internationale honden tentoonstelling Leiden CAC/CACIB. Spike kreeg Uitmuntend en werd eerste geplaatst bij de reuen en wordt daarna ook BOB!!! 
 
 
05-03-2006:Internationale honden tentoonstelling te Zuid-Laren. Spike zijn eerste show is meteen een geweldige binnenkomer.Na Beste reu werd hij ook nog eens Beste van het ras dus een BOB en zijn eerste CAC en CACIB zijn een feit!! Wij zijn ontzettend trots en blij met deze prestatie!!! 
 
 
03-12-2005:Winner Amsterdam 2005! Allaikha's Victory(Kiyo)werd met Uitmuntend als tweede geplaatst en net niet de titel Jeugdwinner 2005 meegekregen.Evengoed een uitstekend resultaat tussen al die toppers!
 
 
13-11-2005:Clubmatch Kynologenclub West Friesland te De Goorn. Kiyo Krijgt BOB en wordt tweede in de rasgroep 5!!
 
 
09-10-2005:Kampioensclubmatch NVAI 2005 te Beusichem. Allaikha's Victory(Kiyo)begon in de jeugdklasse reu en kreeg U2 mee,eerste in die groep werd Mara Shimas Koki's Kime Waza die later Best of Show is geworden.Een heel goed resultaat!!

Milo-Bonsai Tefrhe(Milo)begon in de jeugdklasse teefjes en werd eerste met U1.Daarna werd ze 2e van alle teven en werd Reserve Kampioen daar Mara-Shimas Katsu go Benisikura al Ned.kampioen is.Al met al een prachtig resultaat van beide Shiba's Kiyo en Milo!!